Liberal Alliance er Sct. Knuds Gymnasiums største parti

 


Valg på Sct. Knuds Gymnasium


 

Skrevet af Alexander Skovbo 2.h

I 2.h’s undersøgelse af holdningen til retsforbeholdet viser det sig også, at Liberal Alliance er hoppet fra pladsen som det 3. største parti ved seneste undersøgelse i juni ved Folketingsvalget til i dag 1. pladsen. Derved har LA overhalet både Venstre og de Radikale, som henholdsvis var det næststørste og det største parti på Sct. Knuds Gymnasium i juni, 2015.

 

Liberal Alliance ligger med 22% af elevernes stemmer, hvor Radikale Venstre (Sct. Knuds tidl. største parti) ligger med 21% af stemmerne. Afstemningen foretaget fra mandag 30/11-3/12 2015.

 

Liberal Alliance 22%, Radikale Venstre 21%, Venstre 13%, Socialdemokraterne med 11% er 4 største partier på Sct. Knuds. Afstemningen foretaget fra mandag 30/11-3/12 2015.

Venstre er interessant nok faldet med hele 7 procentpoint siden juni, og er nu nede på 13%. Det koster tilsyneladende at have regerningsmagten.

En konklusion på resultatet må være, at Sct. Knuds Gymnasiums elever går ind for personlig frihed og ansvar til den enkelte, så derfor er gymnasiet og Danmark sikret en god fremtid 🙂