Ny fast redaktion på Sct. Knuds Netavis

10155896_10209248970841042_4803884149271877861_n

Der er nedsat en fast redaktion på vores egen netavis og de tre redaktører Malte Kiellberg, Maja Grønholdt og Alexander Skovbo, som alle er fra 2h, vil fremover være tovholdere, komme med nye tiltag og forme profilen, som stadig vil være med hovedfokus på politik og samfundsforhold. Jakob Elnegaard, Jacob Vikkelsøe og Mads Borum, alle fra 3h, vil bidrage resten af skoleåret. Ønsker du indlæg bragt eller har du gode idéer, så kontakt en af de tre redaktører eller Jakob Elnegaard

De tre redaktører udtaler i forbindelse med udnævelsen:

Vi glæder os til at komme i gang på netavisen og få besøgstallet til at nå nye højder.

Malte Kiellberg

Vi håber, at netavisen kan give inspiration til at se samfundsfag fra flere og nye vinkler.

Maja Grønholdt

Vi glæder os til at sprede samfundsfaglig viden på en spændende og innovativ måde.

Alexander Skovbo

 

Vi har her sammensat et stærkt hold, der er meget motiveret for arbejde med netavisen, og jeg ser frem til deres initiativer og forslag.

Netavisen en særdeles god måde at arbejde med politik og samfundsforhold på og elevernes engagement i politik er imponerende. Deres skriflige produkter er for gode til kun at skulle læses af mig som lærer. Jeg håber, at mange vil læse med.

Thomas B. Rasmussen

Læs mere: Om Sct. Knuds Netavis