Kiellberg & Skovbo Ep. 2 “Moskeerne bag sløret”


Kiellberg & Skovbo – “Moskeerne bag sløret”


 

Kiellberg & Skovbo tager dig i denne uge gennem det politiske landskab med henblik på reaktionen på “Moskeerne bag sløret“. Der bliver debatteret, hvorfor Socialdemokratiet har vist en mere intolerant og hård retorik – en eventuel ændring på den værdipolitiske-akse, og “Citatgæt” vender tilbage med følgende citat:

“Der er så meget skidt omkring Grimhøjmoskeen, og det har vi set i flere år. Selvfølgelig så jeg helst, at vi kunne få moskeen og holdningerne væk. De hører ikke til i Danmark. Sagen er bare, at hvis vi jævner moskeen med jorden, så vil El Saadi, Abu Bilal og hvad de hedder alle sammen stadig være her”

Kiellberg & Skovbo vender snarest tilbage i episode 3 med en diskussion om, hvordan Venstreregeringen har klaret sig i de først par måneder?