Statsministeren besøger Sct. Knuds Gymnasium

Torsdag aften den 1. september lægger Statsminister Lars Løkke Rasmussen vejen forbi Sct. Knuds Gymnasium, på sin Danmarksturné.

Statsministeren vil på 7 stop rundt omkring i landet fremlægge regeringens 2025-plan, hvor det blandt andet fremgår, at man vil skabe økonomisk råderum til blandt andet skattelettelser.

Arrangementet kommer til at foregå i skolens kantine med en maksimal kapacitet på 800-900 mennesker. Døren vil stå åbent for alle interesserede, når Statsministeren kigger forbi Sct. Knuds. Desuden vil Statsministeren efter eget udsagn tage imod spørgsmål fra salen, og generelt tale med danskerne, som det fremgår af Altinget.dk’s omtale af turnéen: Lars Løkke tager på Danmarksturné

Lars Løkke Rasmussen starter sin Danmarksturné tirsdag den 30. august i Gram i Jylland, og lægger vejen forbi Sct. Knuds Gymnasium torsdag den 1. september klokken 19, hvor han fremlægger Venstreregeringens 2025-plan. Arrangementet afholdes af Venstre som et åbent borgermøde.

Det forventes endvidere, at regeringen fremlægger sit forslag til finanslov tirsdag d. 30 august. Set i det lys kan arrangementet på Sct. Knuds være ekstra interessant. Der er ingen tvivl om, at efterårets helt store dagsorden bliver finansloven og evt. skattelettelser til danskerne. Sct. Knuds Netavis vil selvfølgelig være til stede torsdag for at dække arrangementet.

lars grå dag

Foto: Fra Wikimedia Commons   sct k på en grå dag