Amerikansk valgaften på Sct. Knuds Gymnasium


Natten mellem tirsdag d. 8. november og onsdag d. 9. november dansk tid, er der valg til verdens måske vigtigste embede. I den anledning har elevrådet på Sct. Knuds Gymnasium arrangeret en amerikansk valgaften, hvor eleverne kan samles og heppe eller skælde ud på de to kandidater.


Cola, popcorn og snacks i lange baner kommer til at fylde aulaen på Sct. Knuds i nattetimerne mellem onsdag og torsdag i uge 45. Anledningen er amerikanernes valg mellem Donald Trump og Hillary Clinton, til posten som præsident i Det Hvide Hus.

Aftenen kommer vil byde på fælles aftensmad, amerikanske film, quiz og andet fælles hygge. De deltagende er blevet opfordret til at medbringe dyner, madrasser og hovedpuder for at skabe så “cozy” et arrangement som muligt i den gamle aula. Elevrådet som arrangerer valgaftenen, er blevet positivt overrasket over de mange tilmeldinger og opbakning til arrangementet.

“Vi håber på et super hyggelig socialt arrangement, med en masse deltagende der forhåbentlig er klar på debattere lidt mod hinanden og støtte deres favoritkandidat” – Elevrådsformand Malte Kiellberg

Valgaftenen er tænkt som et socialt arrangement, med et fagligt præg. Måske venter en nervepirrende aften, med nedbidte negle for de deltagende der hepper på en af de to kontroversielle kandidater. To ting er dog sikre. Der venter en hyggelig aften for de tilmeldte elever, og Sct. Knuds Netavis vil være på plads med en reportage og andet fra aftenen.

 

14958053_10209577925958764_1777476228_o

Plakater som disse har inviteret eleverne på Sct. Knuds til valgaften tirsdag d. 8. november