Kiellberg og Skovbo ep. 6: V-LA-K-Regeringen


Kiellberg & Skovbo Ep. 6 – “V-LA-K-Regeringen”


D. 28 november 2016 blev den nye regering præsenteret. Til Venstres partimøde annoncerede Lars Løkke Rasmussen, at han ville invitere Liberal Alliance og Konservative med i regeringen. Herfra gik det hurtigt og i dag er regeringsgrundlaget færdigarbejdet, og ministrene er blevet præsenteret.

Kiellberg og Skovbo analyserer den nye regering, med henblik på vindere og tabere ved regeringsskiftet, hvad det kommer til at betyde for Anders Samuelsen, som havde kommet med et ultimatum i starten af efteråret. Desuden bliver Skovbo konfronteret med hans tidligere forudsigelser, som han skrev i hans artikel, Skovbo: Alt er eller intet for Liberal Alliance. Kommer Skovbo helskindet igennem konfrontationen? Få svaret i videoen herunder!

Desuden vender “citatgæt” tilbage med citatet:

Vi har et ønske om, at den offentlige sektor kan følge med, også når der kommer flere ældre, der har brug for omsorg. Og vi har brug for flere politibetjent