Politisk debatcafé d. 24 januar


Nyhed – politisk debatcafé


Tirsdag d. 24 januar i 5. modul afholder elevrådet, i samarbejde med samfundsfagslærerne Gunhild Jensen og Gitte Nowack, politisk debatcafé.

Til arrangementet er fremtidens politikere fra samtlige af Folketingets ungdomspartier repræsenteret, og der er hermed lagt op til en bred og skarp debat, styret af elevrådsformand Malte Kiellberg.

Sct. Knuds Gymnasium Elevråd har lagt sig i selen for at sikre sig, at morgendagens politikkere vil stå klar til at besvare DINE spørgsmål. Debatten kommer til at foregå over 2 halvlege af 20 minutter, hvor der i 2. halvleg udelukkende vil debatteres med udgangspunkt i spørgsmål fra salen. Det vil i pausen mellem de to halvlege være muligt selv at komme til at snakke med ungdomspolitikkerne, samt at tilkøbe forfriskninger i form af kaffe og kage.

Programmet for arrangementet ser således ud:

15:45 – Velkomst ved arrangørerne og oplæg til ideologibasseret debat ved elevrådsformanden.

16:05 – Pause i debatten med mulighed for selv at snakke med én eller flere af de deltagende ungdomspolitikkere, samt mulighed for tilkøb af forfriskninger.

16:25 – 2. halvleg af debatten sparkes igang, med udgangspunkt i spørgsmål fra salen.

16:45 – Debatten rundes af, og det vil igen være muligt at snakke på tomandshånd med ungdomspolitikkerne.

17:00 – Tak for i dag.
Så tag hvem end der kunne være interesseret med til debat på en tirsdag eftermiddag, hvor det alligevel er gråt og koldt udenfor.

Du finder linket til den officielle facebookbegivenhed her.
Vi ses til en heftig debat!