22-Jensen præsenterer: “Sit-down” med amerikanerne


22-Jensen har interviewet to af de amerikanske elever fra Bay Shore High School  


Som et led i amerikanernes besøg har 22-Jensen interviewet to amerikanere, med anden etnisk baggrund, for at have en samtale om kulturelle forskelle. Mathias Jensen interviewer de to unge kvinder med spørgsmål om “Gun Safety”, kulturelle forskelle og politik.

Denne dialog kan ses i følgende videoer:

Her diskuteres det omstridte emne, våbensikkerhed, som er et emne vi danskere har svært ved at forholde os til. Derimod er denne debat konstant i USA. Se med for at få et indblik i den amerikanske debat, og hvordan to almindelige teenagere fra staten New York, ser på dette emne.

I den følgende video snakkes der om kulturelle forskelle mellem amerikanerne og vi danskere. Det er bl.a. den danske cykelkultur – kontra den amerikanske – som bliver diskuteret.

Sidst, men ikke mindst, diskuteres de to forskellige uddannelsessystemer, samt deres syn på vor højt elskede skole, Sct. Knuds Gymnasium. Ydermere drejes samtalen ind på politik i USA, og deres syn på Donald Trump som præsident, og hvordan den nye præsident har påvirket deres liv. Samtidig giver de to amerikanere, med henholdsvis Peruansk og El Salvadoransk baggrund, en udlægning af, hvordan de oplever de mange sydamerikanere, som bevæger sig illegalt ind i USA.