Kemal Slijepčević stiller op som elevrådsformand!

 


Sct. Knuds Netavis dækker formandsvalget til næste års elevråd, og i den anledning har vi lavet et interview med den første kandidat, Kemal Slijepčević. Læs herunder et portræt af ham.


Af Malte Kiellberg

 

Hvem er du?

“Jeg hedder Kemal, jeg er 17 år gammel og går i 2.p her på skolen. I min fritid sidder jeg bag kassen i Rema 1000, og så er jeg politisk aktiv i Radikale Venstres Ungdom.”

Hvorfor stiller du op til posten som elevrådsformand?

Det gør jeg fordi at jeg har fundet inspiration i vores nuværende elevrådsformand, som jeg synes har gjort et godt stykke arbejde. Vi gik fra sidste år at have en kaffeklub, til i år at have et seriøst elevråd, og det fik mig til at tænke over, at det var noget, jeg godt kunne tænke mig at fortsætte med. Og det mener jeg, at jeg kan gøre lige så godt, hvis ikke bedre end det tidligere er blevet gjort“, svarer aspiranten med et glimt i øjet.

Har du en mærkesag?

“Der er for mange der falder fra i gymnasiet, og det tror jeg skyldes, at nogle folk vælger forkert når de vælger gymnasiet, fordi de er usikre på, hvad de gerne vil i fremtiden. Derfor vil jeg sørge for, at der kommer et større samarbejde mellem folkeskolen og gymnasiet samt gymnasiet og universitetet. På den måde mener jeg, at elverne kan få den bedste vejledning, ikke bare fra lærere til elever, men fra elever til elever.”

Hvad er dine styrker?

“Jeg føler, at jeg har et bredt netværk på hele skolen og forhåbentlig også med den nye 1.g-årgang. Det håber jeg kommer til at skabe en stemning på skolen, da folk kender mit ansigt, og jeg kender deres.”

Hvorfor skal vi stemme på dig?

“I skal stemme på mig fordi jeg, ligesom den tidligere elevrådsformand, kommer til at være elevernes stemme. Jeg kommer til at repræsentere hver og én elev på skolen”, svarer 2.g’eren og griner optimistisk.

Kemal, 2.p

 

Husk at du stadig kan nå at melde dig som kandidat. Kontakt Malte Kiellberg 3h18 på lectio eller facebook.