Årets debattør – vinderne af 2. runde


Årets debattør – vinderne af 2. runde


 

Vinderne af 2. runde og dermed de 4 semifinalister er blevet fundet. Ca. 40 elever havde kvalificeret sig via klassekonkurrencen til 2. runde. I 2. runde skulle de 4 bedste og skarpeste debattører findes. Og lad det være sagt med det samme. Der var en intens og koncenteret atmosfære i kantinen. Deltagerne var godt forberedte med papirer, statistikker og citater.

Efter første omgang, hvor kun 1 deltager fra hver af de 10 grupper, gik videre, blev der afholdt en 2. omgang, hvor de blev diskuteret i 3-4 mandsgrupper. Der var to dommere og ordstyrer ved af de  tre grupper. Efter ca. 25 min. intens debat gik alle dommerne for sig selv, og skulle træffe den hårde, og svære afgørelse. Det var et enigt dommerpanel, der nåede frem til at følgende skulle gå videre:

Semifinalisterne er:

Nanna Henriksen 2j

Dennis Rosenlund 2h

Lucas Anderschou 2n

Malte Kielberg 3h

De fire semifinalister deltager i finalerunden d. 21/4 i 2. modul, hvor alle samfundsfagselever (over 500) vil være til stede. Det vil blive en festlig og livlig afslutning på årets debattør konkurrencen. Der arrangeres afstemninger og konkurrencer, og vinderne af konkurrencen vinder præmier til hele klassen.