Julie Thorning stiller op som elevrådsformand!


Sct. Knuds Netavis dækker formandsvalget til næste års elevråd, og i den anledning har vi lavet et interview med den anden kandidat, Julie Thorning. Læs herunder et portræt af hende.


Af Malte Kiellberg

 

Hvem er du?

“Jeg hedder Julie og jeg går i 2.j, snart 3.j. Lige pt. er jeg næstformand i elevrådet her på skolen. Min linje er den samfundsfaglige, men jeg kan faktisk også ret godt lide matematik”, fniser den nuværende næstformand.

Hvorfor stiller du op til posten som elevrådsformand?

“Det gør jeg fordi at jeg som sagt er næstformand, og jeg stiller op som formand fordi jeg rigtig gerne vil køre Maltes arbejde videre, og fordi jeg synes at vi sammen har skabt et godt grundlag som jeg meget gerne vil bygge videre på.”  

Har du en mærkesag?

“Min mærkesag er, at jeg vil gøre studievejledningen mere synlig end den er i dag. Mange gange kan det give bedre mening at gå til sin studievejleder fremfor sin teamlærer, hvis man har noget på hjertet. Det synes jeg er ærgerligt at mange glemmer den mulighed det er at kunne tale med en studievejleder, også selvom det ikke handler om fravær og manglende afleveringer.”

Hvad er dine styrker?

“Mine styrker er, at jeg er god til organisatorisk arbejde. Jeg synes selv at jeg er god til kommunikation, både til mine medstuderende, men også til ledelsen fordi jeg har noget erfaring jeg har skabt sammen med Malte i løbet af det seneste år i elevrådet. Så mine styrker er helt klart, at jeg er meget struktureret og god til organisatorisk arbejde.”  

Hvorfor skal vi stemme på dig? 

“I skal stemme på mig fordi jeg mener, at jeg vil være rigtig godt i stand til at føre Maltes lille perle af et elevråd videre på bedste vis. Det håber jeg på at jeg kan få lov til, fordi det virkelig er noget jeg brænder for, og noget som jeg har gået højt op i siden jeg startede i 1.g”, slutter den håbefulde Julie.  

 

Julie, 2.j