Kemal Slijepčević vinder formandsvalget

Eleverne på Sct. Knuds Gymnasium har valgt Kemal Slijepčević som elevrådsformand i det kommende skoleår. 

Det var en glad og lettet Kemal, Sct. Knuds Netavis mødte tirsdag eftermiddag. Her var det netop blevet offentliggjort, at han havde vundet formandsvalget foran Julie Thorning.

“Jeg føler mig virkelig lettet, for jeg har villet det så meget, at jeg de sidste nætter, både op til debatten og morgensamlingen, har været både nervøs og rigtig spændt”, siger han til netavisen.

Kemal fra 2.p fastslår, at han har et godt forhold til formandsvalgets anden kandidat, Julie fra 2.j, der også er næstformand i elevrådet.

“Julie og jeg har tænkt os at mødes om et par dage, og lige få snakket det ordentligt igennem. Hvad vil vi, hvordan vil vi, hvad vil vi gøre helt konkret. Vi kommer blandt andet til at ligge et kæmpe fokus på det sociale i starten af elevrådet, således at det kommende elevråd kender hinanden langt bedre end i år, fortæller han og uddyber:

“Julie skal fylde mindst lige så meget. Vi arbejder godt sammen, og det skal vi bare udnytte”.

Kemal skal nu følge Malte Kiellberg i skoene, og han roser det arbejde, Malte har lavet gennem skoleåret.

“Jeg er glad for, at Malte har lagt et fundament for, hvordan vi kommer til at arbejde – at det er et seriøst og engageret elevråd, vi har. Jeg vil ligge langt større fokus på det sociale, for i år synes jeg, at de folk, der er kommet ind i elevrådet, havde en tendens til at kende hinanden. Næste år er der selvfølgelig en risiko for, at folk ikke kender hinanden, eller at folk ikke kan samarbejde, og derfor har jeg tænkt mig at holde en fest eller to for det kommende elevråd, sådan at folk bliver ordentligt rystet sammen”, lyder det afsluttende fra næste skoleårs elevrådsformand.