Er du netavisens nye skribent?


Nyt skoleår betyder ny redaktion på Sct. Knuds Netavis.
Er du netavisens nye skribent?


Af Caroline Kamper

Den gamle redaktion: Bagerst (fra venstre): Lucas, Alexander, Marcus, Maja, Anders, Sara-Sofie og Morten. Forrest (fra venstre): Malte og Jeppe

Som skribent på netavisen får du en unik mulighed for, at udfordre dig selv journalistisk og prøve kræfter med politik, samfundsforhold og andre relevante problemstillinger som interesserer dig. Alle emner er tilladt – om det er de helt store internationale dagsordner eller det lokale studieliv på Sct. Knuds Gymnasium.

Sct. Knuds Netavis har en bred vifte af indhold. Her findes både studierelevant hjælp, især rettet mod samfundsfag, dybdegående baggrundsartikler om aktuel politik, debatindlæg og interviews af poltikere, fordragsholdere og andre kendte ansigter, der i takt med et besøg på skolen eller studietur har stillet op til interview. Et nyt indslag på netavisen er den elevorienteret serie “På Pallen”, der grafisk giver et billede af skolens elever, én efter én.

Derudover har du som skribet mulighed for at udgive personlige (debat)indlæg, som når bredt ud til netavisens læsere.

Lyder dette som noget for dig, kan du skrive en mail til Thomas B. Rasmussen (TR) på TR@sct-knud.dk eller Caroline Kamper, 3.j på caroline.kamper@yahoo.dk.
Der afholdes frokostmøde klokken 11:35 i lokale 22 torsdag den 24. august, hvor alle er velkomne! 

Herunder det seneste bidrag til den nye serie På Pallen
Medvirkende: Tideligere elevrådsformand Malthe Kielberg & Mathias Jensen