Formandsvalget 2018: Abdi Junior


Formandsvalget 2018


Snart skal Sct. Knuds’ elever vælge ny formand og næstformand til elevrådet. Netavisen præsenterer i en artikelserie alle kandidaterne. Her kan du møde Abdi Junior fra 2.h, der stiller op til formandsvalget.

Hvem er du?

“Jeg er Abdi Junior, og jeg går i 2.h, den samfundsfaglige studieretning. Til daglig spiller jeg fodbold i OKS og arbejder i Netto, så jeg er en ganske normal fyr”.

Hvorfor har du valgt at stille op som formand?

“Jeg føler, at jeg har et bredt netværk her på skolen, og jeg føler, at jeg kan snakke med mange. Hvis der nu skulle komme nogle problemer på skolen, så er der nok mange, der vil have nemt ved at tage fat i mig, og det er jeg rigtig glad for. En formand skal kunne tale med alle. Bare fordi han går i 3.g betyder det ikke, at han ikke skal tale med 1.g’erne. Der skal være en connection imellem alle årgange”.

Er det dialogen, som du vil fokusere på?

“Det er det vigtigste. Hvis du har et rigtig godt forhold til formanden, eller kender formanden personligt, så er det bare nemmere”.

Valget af Abdi Junior som formand vil, ifølge kandidaten selv, være af historisk karakter.

“Vi kan skabe historie sammen. Hvis jeg går hen og vinder valget den 8, maj, så bliver jeg den første sorte formand på Sct. knuds Gymnasium. Obama kunne i USA, så kan Abdi også på Sct. knuds”.