Formandsvalget 2018: Kristian Hvid Thomassen


Formandsvalget 2018


Snart skal Sct. Knuds’ elever vælge ny formand og næstformand til elevrådet. Netavisen præsenterer i en artikelserie alle kandidaterne. Her kan du møde Kristian Hvid Thomassen fra 2.f, der stiller op som formandskandidat. 

Hvem er du? 

“Mit navn er Kristian, jeg er 18 år gammel og går i 2.f. Jeg er en energisk dreng, som ikke er bange for at tænke uden for boksen og sige sin mening – selvfølgelig med et glimt i øjet!”

Hvorfor stiller du op til formandsvalget? 

“Jeg brænder for Sct. Knuds Gymnasium, og det er i min interesse, at alle får de tre fedeste år i deres liv. Elevrådsposten er en utrolig vigtig post, da det er elevernes bedste mulighed for at ændre skolen og sætte sit præg på skolen. Jeg ønsker et elevråd som i højere grad er aktivt og synligt. Jeg ønsker et elevråd, hvor elevernes stemme bliver taget seriøst, men mest af alt ønsker jeg et elevråd, hvor man frit kan sige sin mening og være med til at forbedre skolen”.

Har du en mærkesag? 

“En sag der ligger mig utrolig nær, er, at der skal være plads til alle på et gymnasium som Knuds. Vi er alle forskellige og har brug for forskellige midler til at forbedre vores hverdag. På vores skole skal vi hylde mangfoldighed og ikke være bange for at vise, at vi er stolte af vores skole. Dette vil jeg gøre ved at have et stærkt samarbejde med trivsels- og pædagoiskudvalg. Et stærkt sammenhold mellem disse grupper og elevrådet vil lade flest elever komme til orde og på den måde trække fællesskabet i en god retning”.

Hvorfor skal man stemme på dig?

“Jeg er en målrettet dreng, som går 100 procent ind til ting. Jeg vil tage formandsposten med stor ydmyghed, men samtidig også gøre alt, hvad jeg kan for at tydeligøre elevrådets betydning. Mit engegement i både SKL og Knudepunktet har givet mig en indsigt i skolens fælleskab, ikke blot på skolen, men også vores fælleskab uden for skolen. Samtidig har det givet mig blod på tanden til at prøver kræfter med nye udfordringer”.

“Elevrådet går bestemt i den rigtige retning, men vi er ikke helt i mål endnu…. Og jeg er en virkelig dårlig taber”.