Næstformandsvalget 2018: Mathias Hindsgavl Nielsen


Næstformandsvalget 2018


Snart skal Sct. Knuds’ elever vælge ny formand og næstformand til elevrådet. Netavisen præsenterer i en artikelserie alle kandidaterne. Her kan du møde Mathias Hindsgavl Nielsen fra 1.k. Han stiller op som næstformandskandidat. 

Hvem er du?

“Jeg hedder Mathias, og jeg går i 1.k. her på gymnasiet. I min fritid spiller jeg fodbold et par gange om ugen. Generelt er min fritid meget præget af fodbolden, da jeg også arbejder som fodbolddommer i diverse elite fodboldrækker rundt på Fyn, så man kan vel kalde mig lidt af en fodboldtosse”.

Hvorfor stiller du op som næstformandskandidat?

“Grunden til, at jeg stiller op som næstformand, er, at jeg altid har været engageret og altid har ville sætte mit præg på alle de omgivelser, jeg har befundet mig i, og Sct. Knuds Gymnasium er ingen undtagelse. Jeg kan godt lide følelsen af at føre en vision ud i livet, og se hvordan det har indflydelse på omgivelserne, og hvordan det modtages af folkene omkring mig”.

Hvad vil du gerne ændre?

“Jeg mener ikke som sådan, at det handler om at ændre, men mere at fastholde den stil, som det forrige elevråd lagde for dagen. Det fokus der har været på trivslen mellem nye og gamle elever, er en ting jeg gerne vil fortsætte med, så vi kan fortsætte med at styrke det fællesskab, vi har her på Sct. Knuds gymnasium og skabe et miljø, hvor alle kan passe ind”.

Hvad mener du er elevrådets opgave?

“Jeg mener, at elevrådets opgave er at varetage elevernes interesser og virke som ledet imellem dem og ledelsen, så vi som elever kan få indflydelse på de omgivelser, som vi færdes i på daglig basis og forme dem, så de passer os bedst og derved skaber en større tryghed og fællesskabsfølelse blandt både nye og gamle elever”.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Mathias har et sidste budskab, han vil dele med skolens elever, lyder det således fra næstformandskandidaten:

“Jeg vil egentlig bare understrege, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at elevernes interesser kommer i første række, så vi kan have et gymnasium, som består af Sct. Knuds elever og for Sct. Knuds elever”.