Formandsvalget 2018: Frederik Amstrup


Formandsvalget 2018


Snart skal Sct. Knuds’ elever vælge ny formand og næstformand til elevrådet. Netavisen præsenterer i en artikelserie alle kandidaterne. Her kan du møde Frederik Amstrup fra 2.p, der stiller op som kandidat til posten som elevrådsformand. 

Hvem er du?

“Jeg hedder Frederik Amstrup og går i 2.p her på Sct. Knuds, og jeg stiller op som elevrådsformand”.

Hvorfor stiller du op?

“Det elevråd, vi har nu, er meget bedre end det forrige, som var totalt slag. Jeg vil gerne beholde den måde, vi fører vores elevråd, for at få eleverne til at have en stemme. Det mener jeg er vigtigt, at vi beholder”.

Hvad er din mærkesag?

“Jeg vil gerne skabe en dialog med ledelsen, men jeg vil også gerne gøre det sådan, at eleverne rent faktisk har muligheden for at få det, de gerne vil have, for eksempel hvis de vil have en ny vandpost, eller opladerøre i klasserne”.

Hvad mener du er elevrådets hovedopgave?

“Elevrådets hovedopgave, det er jo at skabe en platform, så eleverne kan komme til at snakke med kontoret og få opfyldt sine ønsker, så de ikke bliver glemt – eller bare bliver set, som folk der går her og ikke som individuelle personer”.

“Tidligere var problemet med elevrådet, at det bare var en slags hyggeklub, hvor der ikke var nogen måde, at eleverne kunne komme op og få en samtale med lærerne. Det har de ændret, og de har gjort meget godt ved det. Jeg vil sørge for, at vi får endnu mere mulighed for, at få de ting, vi gerne vil have, og sige de ting, vi gerne vil”.

Frederik har tilmed lavet sit eget slogan, der lyder som følger: “Uden snus og bajer er der ingen sejr”.