Næstformandsvalget 2018: Sofie Rønnelund


Næstformandsvalget 2018


Snart skal Sct. Knuds’ elever vælge ny formand og næstformand til elevrådet. Netavisen præsenterer i en artikelserie alle kandidaterne. Her kan du møde Sofie Rønnelund fra 2.a, der stiller op til næstformandsvalget. 

Hvem er du?

“Jeg hedder Sofie Rønnelund, jeg er en glad og social sytten år gammel teenager, som går i 2a. Jeg har fritidsjob i Rema 1000 og er glad for at skrive og synge”.

Hvorfor stiller du op som næstformandskandidat?

“Jeg stiller op som næstformand, fordi jeg nu har siddet i elevrådet 2 år i træk – og jeg synes, ud fra det arbejde som Julie og Kemal har vist, at det virker som en enorm fed post at være i besiddelse af, og det er lige noget for mig”.

Har du nogen mærkesager?

“Der er selvfølgelig nogle ting, som jeg synes kan forbedres eller tilføjes, men jeg vil i bund og grund bare gerne sørge for, at Knuds er et fedt sted at være. Jeg er træt af at høre på, at Knuds er ”den snobbede skole”, for da jeg var til åbent hus i 2016 blev jeg simpelthen taget så godt imod, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle gå her, og det synes jeg godt, vi kan være stolte af. Mere af det! Det skal være fedt at gå på Sct. Knuds Gymnasium, om man så er 1g’er, 2g’er, eller 3g’er. Og så synes jeg altså, at det kunne være fedt at samarbejde mere med de andre gymnasier, i stedet for konkurrere – men jeg ikke lægger skjul på, at det er stadig er fedt at vinde over Tornbjerg til Regatta”.

Hvorfor skal man stemme på dig?

“Jeg har måske den fordel, at jeg i forvejen sidder i SKL, for der ved vi, hvad det vil sige at lytte til eleverne og skabe noget fedt for skolen som helhed. Jeg ved også, at det kræver et hvis engagement at sidde på denne post, og det er jeg super klar til at pålægge mig, og det bliver fedt at skulle arbejde sammen med en mega nice formand – hvem end det så bliver!”