Overblik: Formands- og næstformandsvalget 2018


Formands- og næstformandsvalget 2018


Skolens elever skal tirsdag vælge nye repræsentanter på de øverste poster i elevrådet. Netavisen giver dig her et overblik over alle kandidaterne og deres mærkesager. 

Hele otte elever har valgt at stille op til årest formands- og næstformandsvalget. Kandidaterne har alle talt med Sct. Knuds Netavis, og hvis du endnu ikke har læst artiklerne, er du havnet det helt rette sted: Her kan du nemlig finde dem alle og blive en smule klogere på, hvem du skal stemme på tirsdag d. 8. maj.

Foruden artiklerne skal alle kandidaterne tale deres sag foran skolens elever ved tirsdagens samling. Herefter deles stemmeblanketter ud, og i løbet af tredje modul vil valgkampens vindere afsløres.

Formandsvalget

Abdi Junior, 2.H: “Obama kunne i USA, så kan Abdi også på Sct. Knuds”

Kristian Hvid Thomassen, 2.f: “På vores skole skal vi hylde mangfoldighed og ikke være bange for at vise, at vi er stolte af vores skole”.

Frederik Amstrup, 2.p: “Elevrådets hovedopgave, det er jo at skabe en platform, så eleverne kan komme til at snakke med kontoret og få opfyldt sine ønsker, så de ikke bliver glemt”.

Thea Skovhøj Nielsen, 2.t: “Jeg vil se elevrådet som et projekt, som jeg vil udvikle innovativt og gøre mere effektivt”.

Næstformandsvalget

Anders Schøning Frederiksen, 1.t: “Elevrådet skal jo gerne være et talerør for hele skolen, og netop derfor vil jeg i høj grad sætte de andre elevers visioner først”.

Mia Grønning, 2.j: “Fællesskabet på tværs af årgangene synes jeg ikke der bliver lagt så meget vægt på herude, og det er noget, som jeg også manglede, da jeg startede i 1.g”.

Mathias Hindsgavl Nielsen, 1.k:“Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at elevernes interesser kommer i første række”.

Sofie Rønnelund, 2.a: “Det skal være fedt at gå på Sct. Knuds Gymnasium, om man så er 1g’er, 2g’er, eller 3g’er”.