Socialdemokratiet: “Rasmus Paludan sætter to streger under, at vi har ytringsfrihed i Danmark!”

 

Af: Malthe Max Larsen, Rasmus Thyssen, Rune Haldborg Jørgensen, Marcus Junker og Søren Jacobsen 3h

 

Mandag i 2. modul havde samfundsfagsklasserne besøg af vi bl.a. folketingspolitikerne Rasmus Nordqvist(Å), Trine Bramsen(S) og Erling Bonnesen fra(V). Oprindeligt var de her for at tale om EU, men vi var meget nysgerrige omkring, hvad de synes om Youtube-fænomenet og provokatøren Rasmus Paludan. Paludan, der med sine videoer og ytringer er blevet kendt blandt unge på ingen tid. Derfor var det oplagt for os at stille nogle spørgsmål om hvad de mener om Rasmus Paludan. Se interviewet om Rasmus Paludan herunder, samt et interview om EU’s klimaudfordringer:

Rasmus Paludan:

 

EU’s klimaudfordringer: