Rektor udtaler sig om de nye fraværsregler – se interview med Susan Mose i artiklen

I de seneste par uger har den nye fraværsbekendtgørelse været meget debatteret i medierne, og mange har vist utilfredshed med Merete Riisagers nye fraværsregler. De indeholder blandt andet, at det nu kun er muligt at give enten 0 eller 100% fravær for et modul. Det betyder i princippet, at hvis du kommer 5 minutter for sent eller går før modulet er slut, skal du have fravær for hele modulet. Mange elever har været uforstående, men da reglen kun har været gældende i knap en måned, er det endnu usikkert, i hvilket omfang reglen vil påvirke elevernes fravær. I følge vores rektor, Susan Mose, vil de nye fraværsregler ikke få de store konsekvenser for størstedelen af eleverne. Hvad Susan mere mener om den nye fraværsbekendtgørelse, kan du høre i interviewet.

NB: dette interview er lavet før den lille ændring af fraværsregler som gør, at man kan få 50% i fravær.