Årets debattør – deltagere finalen


Deltagere i finalen – Hvem er Sct. Knuds Gymnasiums bedste debattør?


2. runde af årets debattør blev afholdt i dag fredag. Det var gode og spændende debatter, og mange stærkt kvalificererede deltagere. Dommerkommitéen valgte at udvide antallet af deltagere til finalen til seks debattører. Finalen afholdes på mandag d. 8/4 i 3. modul.

Deltagerne i finalen er:

  • Kristian Lynggaard
  • Thorkild Isager
  • Sander Martin Buch Güllich
  • Johanna Rose Hvidberg
  • Eleanor Frumkin Marqvardsen
  • Valdemar Dannemand

Vores helt ubestikkelig og neutrale dommerkomité består af Heino Aggedam (Vicerektor), Annelise Staunstrup (retoriklærer), Kristian Hvid Thomassen (elevrådsformand), Søren Frankfurth Jacobsen (elev) Anne-Sophie Knage Nielsen Balling Engelsen (elev), og Ulrich Laursen (samfundsfagslærer)

Det bliver helt sikkert en festlig og sjov finale, hvor debattørerne vil give den gas. Fedt at se at så mange dygtige og modige elever, der tør argumentere for, hvad de mener er rigtigt foran mange elever og lærere. Under debatterne har publikum mulighed for at stille spørgsmål ligesom publikum vil skulle tage stilling til politiske emner undervejs.

Et af hovedformålene med debat-konkurrencen er også at fordre tolerance for andres holdninger, accept af uenigheder, og villighed til at lytte til andre samt modet og lysten til at stå frem og ville forfægte sine holdninger.

Tidligere vindere:

Malthe Kiellberg 2016 2h

Malthe Kiellberg 2017 3h

Kristian Lynggaard 2018 1s

Årets emne: Hvorfor er det så svært at være uenige?