Vinderen af årets debattør 2019


Finalen i årets debattør 2019 – Hvem løb med med titlen i år?


Mandag i 3. modul var alle samfundsfagselever samlet i kantinen til semifinalerne i årets debattør 2019. De 6 kandidater, der bestod af Kristian Lynggaard, Thorkild Isager, Sander Martin Buch Güllich, Johanna Rose Hvidberg, Elanor Frumkin Marqvardesen og Valdemar Dannemand stod klar kl 12 til at debattere. Hver deltager fik 3 min. til at præsentere deres holdning, hvorefter debatten gik i gang. Feminisme, miljø og klima og Ørestad sagen var emner der flittigt blev diskuteret blandt semifinalisterne. Gennem debatten havde de øvrige elever i kantinen mulighed for at deltage i forskellige undersøgelser gennem mentimeter.

Efter semifinalen blev der blandt dommerpanelet voteret, og finalisterne blev fundet. Klassekammeraterne Kristian Lynggaard og Thorkild Isager endte med at stå overfor hinanden i finalen, og efter en god debat måtte dommerne med stor tvivl kåre en vinder.

Vinderen af årets debattør 2019 blev Thorkild Isager fra 2.s

 

Tillykke til Thorkild Isager: Årets debattør 2019!

 

Du kan se resultaterne fra mentimeter her.

Venstre og Radikale Venstre er de største partier på Sct. Knuds Gymnasium