Beaking News: Ny elevrådsformand og næstformand er fundet

Af: Valdemar Holst Dannemand 2.S og Emil Grønholdt Hansen 2.S

I dag står det klart, at der er en ny elevrådsformand og næstformand, som overtager posterne fra Kristian Hvid Thomassen og Mia Grønning Rasmussen. Det er den nye elevrådsformand Kristian Bank Lynggaard fra 2.S, der sammen med den nye næstformand Nikolaj Møller Nielsen fra 2.Y, skal stå i spidsen for skolens elevråd det næste skoleår.

Sct. Knuds Netavis har fået et eksklusivt interview med Kristian Lynggaard:  

Jeg er utrolig glad for, at jeg kan kalde mig den nye elevrådsformand, og at det er Nikolaj som skal stå ved min side. Jeg glæder mig meget til at fungerer som elevernes talerør næste år og komme i gang med arbejdet.

Sct. Knuds Netavis spurgte også den nye formand, hvad vi kan forvente af ham det kommende år:

Næste år kommer vi til at fokusere meget på bæredygtighed. Jeg har startet op sammen med bæredyftighedsudvalgt i år, som kommer til at arbejde meget sammen med elevrådet. Så er en af de mest ambitiøse mål, at vi skal have en fælles klimastrejke koordineret af OS elevråd. Derudover vil jeg også have, at man skal kunne mærke, hvad elevrådet gør – vi skal have nogle mere synlige initiativer på skolen.

Det var kun Kristian Bank Lynggaard og Nikolaj Møller Nielsen, der stillede op til formandsposten, hvilket resulteret i elevrådet internt fordelte henholdsvis formand- og næstformandsposten. Der vil dermed ikke være noget elevrådsvalg i år.

Billede af Kristian Lynggaard da han vandt Årets Debattør i 2018