Kiellberg & Skovbo


Kiellberg & Skovbo


Af Alexander Skovbo

Mathias Jensen, Malte Kiellberg og Alexander Skovbo byder dig velkommen til Sct. Knuds Netavis’ månedlige politiske TV-program. Hver måned vil Kiellberg og Skovbo tage hul på forskellige politiske begivenheder, og gennem politologisk teori analysere konsekvenserne af de politiske begivenheder.

 

Se samtlige episoder herunder:

Kielberg og Skovbo

Kiellberg og Skovbo analyserer dansk politik i eget TV-magasin.

 


December 2015

I denne måned tager Kiellberg & Skovbo hul på finansloven, og debatterer denne finanslovs vindere og tabere. Der bliver debatteret vælgeradfærd, dygtighed ved forhandlingsbordet, konsekvenserne og “dagens trolleren indslag”.

 


Marts 2016

Kiellberg & Skovbo tager dig i denne uge gennem det politiske landskab med henblik på reaktionen på “Moskeerne bag sløret“. Der bliver debatteret, hvorfor Socialdemokratiet har vist en mere intolerant og hård retorik – en eventuel ændring på den værdipolitiske-akse, og “Citatgæt” vender tilbage.

 


April 2016

I denne uge tager Kiellberg & Skovbo dig slavisk gennem Venstreregerings første halve år, og de analyserer levetiden af denne regering. Der bliver debatteret regeringens opstartsperiode, og til sidst vender citatgæt tilbage med følgende citat:

Ja det er jo det, vi har sagt hele tiden – dét er jo ikke ændret. Vi har jo ikke fået tillid til hende fordi at vi har været til et møde med statsministeren, så enkelt er det ikke.

Hvem mon har sagt det?

Se indslaget og få svaret.


November 2016

Kiellberg & Skovbo er tilbage med et afsnit om valget i USA, optaget til den amerikansk valgaften på Sct. Knuds Gymnasium.

Mathias Jensen styrer endnu engang slagets gang, når Skovbo giver sin analyse af:

  • Hvorfor dette års valg er så specielt
  • Den politisk tendens i USA
  • Valgaftenen

Og hør desuden, hvem Skovbo forventer som USAs næste præsident.


November 2016

Kiellberg og Skovbo vender tilbage med et nyt program, som fokuserer på international politik. I denne udgave analyserer Kiellberg og Skovbo det nye tætte bånd, som Erdogan (Tyrkiets præsident) og Putin (Ruslands præsident) netop har fået etableret. Dette er sket til trods for jagerflyet, som blev skudt ned i november 2015.

Vil denne alliance være en trussel mod Vesten? Forsøger Rusland, med hjælp fra Erdogan, at afbalancere EU og NATO med denne alliance? Hvad kommer dette til at betyde for ISIS-koalitionen?

Få svarene i klippet herunder.


November 2016

D. 28 november 2016 blev den nye regering præsenteret. Til Venstres partimøde annoncerede Lars Løkke Rasmussen, at han ville invitere Liberal Alliance og Konservative med i regeringen. Herfra gik det hurtigt og i dag er regeringsgrundlaget færdigarbejdet, og ministrene er blevet præsenteret.

Kiellberg og Skovbo analyserer den nye regering, med henblik på vindere og tabere ved regeringsskiftet, hvad det kommer til at betyde for Anders Samuelsen, som havde kommet med et ultimatum i starten af efteråret. Desuden bliver Skovbo konfronteret med hans tidligere forudsigelser, som han skrev i hans artikel, Skovbo: Alt er eller intet for Liberal Alliance. Kommer Skovbo helskindet igennem konfrontationen? Få svaret i videoen herunder!

Desuden vender “citatgæt” tilbage med citatet:

Vi har et ønske om, at den offentlige sektor kan følge med, også når der kommer flere ældre, der har brug for omsorg. Og vi har brug for flere politibetjent

  • Nyeste indlæg

  • Mest læste indlæg