Nyheder

Nyt design og ny opbygning.

Nyt design på Sct. Knuds Netavis

Sct. Knuds Netavis er en elevstyret Netavis, der er opbygget og blevet til over mange år. Mange elever har bidraget med idéer til design og struktur. Vigtigst er dog, at de har de leveret indhold til siden. Vi synes, at den gamle side var blevet lidt grå og trist og trængte til en opdatering. Derfor har vi benyttet Coronatiden til, at lave en helt ny hjemmeside og dermed slette gamle nyheder. Vi håber, at I kan lide den nye side.

Redaktionen på Sct. Knuds Netavis har, som så mange andre, været udfordret af nedlukningen og derfor ikke haft mulighed for at mødes. Vi vender tilbage med nyheder og interviews, så snart verden er normal igen.


Af Thomas Bundgaard Rasmussen

17/12/2020

.

Vidste du, at Mads Borums eksemplariske notat er det mest læste indlæg på Sct. Knuds Netavis' i perioden 2016-2020?

Debatindlæg og eksamenstips er noget af det mest populære indhold på Sct. Knuds Netavis. I perioden 2016-20 blev den tidligere Sct. Knud elevs eksemplariske notat læst over 7000 gange. Notatgenren opleves ofte som den sværeste af genrerne i samfundsfag. Mads Borum havde skrevet et godt notat, som vi fik lov til at udgive. Det viste sig, at være populært læsestof.

Læs Mads Borums notat her:


Af Thomas Bundgaard Rasmussen

17/12/2020

.

Vores plakat.

Lavet 2018.


Af Thomas Bundgaard Rasmussen

16/12/2020

© Copyright 2020 SCT. KNUDS NETAVIS - All Rights Reserved

Create a free site with Mobirise